Whatsapp of bel ons 06 82 89 68 69 | Bij aankoop van een airco vragen wij u altijd naar de gegevens van uw installateur! | info@aircomagazijn.eu
Selecteer een pagina

Wij zijn van mening dat ieder huishouden de mogelijkheid moet hebben om het lekker koel in warme zomers en aangenaam warm en behaaglijk in de winters te hebben. Wist u ook dat een airco kan koelen, verwarmen, ventileren en kan ont-vochtigen?

Om dit mogelijk te maken, zijn wij gestart met ons Airco Magazijn, waarbij de prijzen zeer gunstig zijn en U de mogelijkheid heeft om snel en makkelijk een keuze uit ons assortiment te maken. Hierin hebben we zelf een selectie gemaakt, zodat elke huishouden zich een airco kan veroorloven.

Voor ZZP’rs, installateurs en particulieren bestaat tevens de mogelijkheid om onze prijs voor elk gewenste airconditioning die niet vermeld staan op onze website via ons contact formulier op te vragen. De levertijd hiervoor kan afwijken.

Indien U wenst, kunnen wij U helpen met het bepalen welk type airco aansluit bij uw behoefte of u kunt onderstaande rekensom zelf maken. De keuze is aan U!

De inhoud van ruimte die u wilt berekenen is afhankelijk van de kubieke meters Die wordt berekend door lengte x breedte x hoogte vermenigvuldigd met de factor 30, 40 of 50. Voor de exacte berekening kijkt u op ons “vraag en antwoord” formulier.