Whatsapp of bel ons 06 82 89 68 69 | Bij aankoop van een airco vragen wij u altijd naar de gegevens van uw installateur! | info@aircomagazijn.eu

Wij zijn van mening dat ieder huishouden de mogelijkheid moet hebben om het lekker koel in warme zomers en aangenaam warm en behaaglijk in de winters te hebben. Wist u ook dat een airco kan koelen, verwarmen, ventileren en kan ont-vochtigen?

Om dit mogelijk te maken, zijn wij gestart met ons Airco Magazijn, waarbij de prijzen zeer gunstig zijn en U de mogelijkheid heeft om snel en makkelijk een keuze uit ons assortiment te maken. Hierin hebben we zelf een selectie gemaakt, zodat elke huishouden zich een airco kan veroorloven.

Voor ZZP’rs, installateurs en particulieren bestaat tevens de mogelijkheid om onze prijs voor elk gewenste airconditioning die niet vermeld staan op onze website via ons contact formulier op te vragen. De levertijd hiervoor kan afwijken.

Indien U wenst, kunnen wij U helpen met het bepalen welk type airco aansluit bij uw behoefte of u kunt onderstaande rekensom zelf maken. De keuze is aan U!

De inhoud van ruimte die u wilt berekenen is afhankelijk van de kubieke meters Die wordt berekend door lengte x breedte x hoogte vermenigvuldigd met de factor 30, 40 of 50. Voor de exacte berekening kijkt u op ons “vraag en antwoord” formulier.

Nu U weet welke airco bij u past, kunt u het assortiment in onze webshop bekijken en tevens uw bestelling plaatsen inclusief of exclusief *standaard montage en onderhoud.

Ook bestaat de mogelijkheid dat uw aankoop van de airco door ons wordt uitgeleverd tegen een vast tarief van € 50,00 in een straal van 50 km. Voor elke extra airco per rit wordt € 5,00 extra gerekend. Buiten de straal van 50 km worden andere prijzen gehanteerd, waarvoor wij verwijzen naar ons “vraag en antwoord” formulier. Er bestaat ook een keuze om uw aankoop onder rembours te verzenden en deze wordt dan dinsdags of donderdags na bestelling voor 12 uur die zelfde dag op transport gezet. Bij aflevering kunt u de transport kosten contant betalen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op vaste tijden zelf bij ons magazijn af te halen. Komen die tijden u niet uit, dan kunnen we in overleg een andere afspraak maken.

Dan heeft u ook de mogelijkheid om de montage- en leidingen set mee te nemen. Deze kan alleen worden opgehaald en wordt niet onder rembours verzonden.

Wij werken met een vaste erkende installateur die uw aankoop kunnen gaan plaatsen en het onderhoud voor hun rekening nemen. Hiermee waarborgt U onze garantie. Ook deze afspraak kunt u zelf regelen in onze webshop.

Mocht u de aankoop tegen een betaling regeling willen aanschaffen, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden dus u ziet, wij werken echt mee om ook uw huishouden van een airco te voorzien.